FAQ

CURSUS DAG IN DEN BOSCH

BEKIJK HOE EEN CURSUS BIJ WIMPEREXTENSIONS DEN BOSCH VERLOOPT

meest gestelde vragen

Bij het volgen van een cursus in den bosch

Ik heb me zelf ingeschreven maar heb geen bevestiging mail gehad, wat nu?

Aanmeldingen worden handmatig verwerkt. Het kan dus eventjes duren voordat we je aanmelding gezien hebben. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur na aanmelding een bevestiging en in het weekend kan het 48 uur duren. Check voor de zekerheid ook even je spambox. Soms belanden onze mailtjes daar.

Ik wil me graag aanmelden voor de Russian Volume Training, maar heb nog geen heel jaar m’n One by One certificaat. Kan ik me dan wel aanmelden?

Wanneer je de Russian volume training wilt volgen, s het belangrijk dat je een basis kennis hebt van wimperextensions plaatsen en een goede pincet controle. Wanneer je een goede pincet controle hebt, hoef je niet persee een jaar.

Ik heb nog geen enkele ervaring op het gebied van beauty behandelingen. Kan ik mezelf dan aanmelden? Jazeker!

Alle trainingen (m.u.v. de russian volume trainingen) kunnen worden gevolgd door beginners. Tijdens onze training besteden we daarom ook veel aan dacht aan alle randzaken die bij het vak komen kijken als hygiëne en salon marketing.

Ik wil m’n inschrijving annuleren. Hoe kan ik dat doen?

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een training en wilt annuleren dan kan dat via de mail: info@wimperextensions-kopen.nl. Afmelden kan tot een week voor de trainingsdatum. Koter dan een week voorafgaand afmelden kan betekenen dat het inschrijfgeld niet wordt gerestitueerd i.v.m. de bezette plek die het niet meer mogelijk heeft gemaakt dat er iemand anders op de plek kon inschrijven.

Heb ik een model nodig voor de training?

Voor de meeste trainingen heb je een model nodig.
De informatie over hoelaat je model precies aanwezig moet zijn, ontvang je bij je inschrijving bevestiging.  Mocht het  je niet lukken een model zelf te regelen, dan  kun je dit minimaal een week voor de trainingsdatum aan ons doorgeven en zullen wij ons best doen een model voor je te vinden.